Investeer mee in het verspreiden van het evangelie

Samen komen we verder!

Will you hold the rope?

Steun ons

Wordt financieel partner

De wereld is in rep en roer. OVERAL horen mensen van die ENE bijzondere man, over die ENE bijzondere God, die mensen het Leven geeft. Je bent geboren als diamant, maar dan begint het slijpingsproces. Ben jij klaar om ondergedompeld te worden? Ben jij klaar om jouw missieveld te betreden? De wereld is wanhopig. Gebroken leiders zijn nodig. Sterke leiders die Zien en Doen. Beweeg ook mee met wat God aan het doen is. Raak betrokken. Om ons werk te kunnen blijven doen staan we in geloof voor nieuwe financiële partners die deze beweging samen met ons verder willen brengen.

Net als Andrew Fuller roept God jouw misschien wel als een Rope-Holder. Als iemand die zijn kracht en waarde inzet om zendingswerkers aan het touw ‘vast te houden.’ Niet om ze vast te pinnen aan een vaste omlijnde manier van denken. Maar om ze te bekrachtigen om nieuwe zendingswegen te bewandelen, nieuwe paden te creëren en te pionieren voor Gods missie, zodat Hij: God zelf, door kan blijven gaan om Zijn verloren zonen en dochters thuis te brengen in zijn Vaderhart. Sterke leiders zijn nodig. Welke blaren zal jij op je handen hebben als Jezus terug komt? Welke schatten heb jij dan verzameld?

Bedrijven en ondernemingen maken de wereld beter óf kapot. De voortgang van het Evangelie ligt in hun handen. Zij hebben het geld en dragen daarom het enorme voorrecht omdat zij kunnen investeren om héle stammen en dorpen te redden. Maak het verschil met je bedrijf of kerk en investeer in onze beweging. Samen bereiken we de minst bereikten. Businesspartner worden, kan al vanaf €150 euro per maand. Je kunt ook een jaarlijkse partner worden voor €1.000 euro per jaar, of door bijv. het salaris van een van onze medewerkers cadeau te geven. *Businesspartners mogen reclame maken op onze website en mogen genoemd worden in onze bedrijfsvideo’s.

Versterk en bekrachtig onze bediening door financieel partnerschap

Heart & Arrows vaart op de trouwe steun van maandelijkse partners. Zij houden ons financieel in leven en zijn onze reddingsboei – nog voordat we in zwaar weer komen. Met maandelijkse partners hebben wij een speciale band. We werken aan lange termijn relaties en vriendschappen. Samen zijn wij Heart & Arrows. Wordt ook Maandelijks Financieel partner. Maandelijks Financieel partner worden kan al vanaf €50 euro per maand. We hebben ook een partnerschap voor jongeren voor €20 euro per maand.

Wordt een Project-partner.

Project-gevers, zijn vrijmoedige gevers die graag geven aan specifieke projecten.

Project ‘Social Media’

Omdat we door het coronavirus niet naar scholen en studentenverenigingen kunnen gaan en dus geen ‘veldwerk’ kunnen doen. Hebben we besloten om onszelf voor te bereiden door mee te gaan met de situatie. We gaan nog meer onze online zichtbaarheid vergroten. Dit kost veel tijd en tijd is geld. Graag zouden we online marketeers en contentmakers inhuren om onze boodschap verder te brengen. Wil jij ons helpen? Sponsor dan een aantal werk-uren en geef ons een content-maker/online marketeer cadeau!

5 uur werk is bijv. ongeveer €400 euro

10 uur werk is bijv. ongeveer €800 euro

graag vermelden ‘FR129 Speciale Gift Social Media Heart & Arrows’

Ik wil je van harte uitnodigen om biddend te overwegen om een financieel partner te worden van onze beweging.

Maandelijks partner worden kan via Stichting Forerunner. Donaties kun je belasting aftrekbaar overmaken via onderstaande gegevens:

  • NL60 INGB 0005358287 t.n.v. Stichting Forerunner o.v.v. “FR129 Heart & Arrows”

“Ik ken Merijn (oprichter van Heart & Arrows) al ruim 10 jaar. Ik heb hem 11 jaar geleden bij het nazorgteam jongeren bij Opwekking leren kennen, als een enthousiast niet te stuiten kind van God. Door de jaren heen heb ik hem achter God zien aangaan in de grote ontdekkingstocht die het leven heet. Hem volgend, zou ik de bediening van Heart & Arrows als volgt omschrijven: Biddend, Strijdend-voor-Waarheid-en-Recht, Verbinding zoekend en een unieke bediening met een gróót hart voor God en mensen.”

“Heart & Arrows steekt mensen aan met passie, energie en overtuigingskracht om anderen te helpen om in hun persoonlijke roeping te wandelen. Dit door hun tijd, vermogen en talenten in te zetten voor eeuwigheidsdoelen. Heart & Arrows is een gave bediening om te ontmoeten en te na te volgen. Van harte aanbevolen”