3 miljard mensen zitten vast in geestelijke armoede

40%

van de wereldbevolking kent Jezus niet en heeft zelfs nog nooit over Hem gehoord! Slechts 3% van alle zendingswerkers wonen en werken onder de allerminst bereikte bevolkingsgroepen.

Vecht mee om dit gevecht om mensenlevens te winnen.

Het probleem

Het 1040-Raam is een uitzichtloze geestelijke gevangenis 

Wereldwijd zijn er nog 7.000+ bevolkingsgroepen die nog nooit over Jezus Christus hebben gehoord. De meeste van deze bevolkingsgroepen bevinden zich in het 1040-Raam, het centrum van de drie grootste niet christelijke religies: de Islam, het Boeddhisme en het Hindoeïsme. Mensen die hier leven zijn totaal onwetend en hebben geen uitzicht op de redding van hun ziel. (Bron: Josuah Project) Er is een levensgroot te kort aan zendelingen die naar deze gebieden toe willen gaan om deze mensen te vertellen over het Evangelie van Jezus Christus. Wanneer we het hebben over volken in het 1040-Raam, hebben we het over de meest onbereikte, ongeziene en vergeten volken. Bidt dat God zendingswerkers stuurt naar deze volken.

Er is weinig waardering en financiële en geestelijke steun voor zendingswerkers

Er is een levensgroot tekort aan zendingswerkers. Zendingswerk is een van de minst gekozen beroepen. Ook is het ondersteunen van zendingswerkers een ondergesneeuwd verlangen geworden. Christenen geven minder dan 2% van hun inkomen aan christelijk doelen. Vanuit de beschikbare zevenhonderd miljard gaat er slechts 45 miljard naar zendingsdoeleinden. 87% van dit zendingsgeld gaat naar plekken waar het evangelie al gebracht is. Slechts 1% van al ons zendingsgeld komt terecht bij zendelingen die werken om de minst bereikte bevolkingsgroepen te bereiken. Daarnaast worden jongeren te weinig aangevuurd en toegerust om hun talenten voor deze noden in te zetten.

Wij geloven dat geestelijke armoede kan en MOET stoppen. Help mee! Kom in beweging. SAMEN brengen wij verandering!

De oplossing:

ONGEKENDE ACTIE
Leren wandelen zoals Jezus

“Wij stoppen niet voordat elke christen gepassioneerd is om de Liefde van Jezus in Woord en in Daad uit te leven. Praktische Liefde als een fakkel in een donkere nacht.”

Ons strijdplan

Heart & Arrows bevecht het probleem op drie manieren

SPEED YOUR MESSAGE

We lanceren een Online Podium wat jongeren helpt om hun eigen levensmissie met de wereld te delen. We verzorgen workshops en trainingen over gebed en power-preaching.

Mobilization and Disciple-Making-Movements

Heart and Arrows biedt visie-coaching  en andere activerende activiteiten aan voor  missie gedreven mensen,  kerken, scholen en organisaties die geestelijke impact willen maken en geestelijke armoede willen verslaan.

Prayer-Strikes

In samenwerking met locale gebed en discipelschapsgroepen en in samenwerking met kerken en organisaties organiseren we strategische gebedsmissies rondom actuele missionaire thema’s en onrechtsituaties.