3 miljard mensen zitten vast in geestelijke armoede

40%

van de wereldbevolking kent Jezus niet en heeft zelfs nog nooit over Hem gehoord! Slechts 3% van alle zendingswerkers wonen en werken onder de allerminst bereikte bevolkingsgroepen.

Vecht mee om dit gevecht om mensenlevens te winnen.

Het probleem

Het 1040-Raam is een uitzichtloze geestelijke gevangenis 

Wereldwijd zijn er nog 7.000+ bevolkingsgroepen die nog nooit over Jezus Christus hebben gehoord. Mensen die hier wonen hebben zijn totaal onwetend. (Bron: Josuah Project) Ze hebben geen kansen om Jezus te leren kennen en hebben daardoor geen uitzicht op de redding van hun ziel. Het 1040-Window is het centrum van de drie grootste niet christelijke religies; de islam, het boeddhisme en het hindoeïsme. Het verspreiden van de christelijke boodschap is door veel regimes verboden. Er is een levensgroot te kort aan Bijbels, kerken en zendelingen, die deze miljoenen mensen kunnen bereiken. Wanneer we praten over dit probleem dan hebben we het over de meest onbereikte en vergeten volken.

Er is weinig waardering en financiële steun voor zendingswerkers

Zendingswerk is een van de minst gekozen beroepen. Er is een levensgroot tekort aan zendingswerkers. Christenen geven minder dan 2% van hun inkomen aan christelijk doelen. Vanuit de beschikbare zevenhonderd miljard gaat er slechts 45 miljard naar zendingsdoeleinden. 87% van dit zendingsgeld gaat naar plekken waar het evangelie al gebracht is. Slechts 1% van al ons zendingsgeld komt terecht bij zendelingen die werken om de minst bereikte bevolkingsgroepen te bereiken.

De oplossing:

ONGEKENDE ACTIE
Leren wandelen zoals Jezus

“Wij stoppen niet voordat elke christen gepassioneerd is om de Liefde van Jezus in Woord en in Daad uit te leven. Praktische Liefde als een fakkel in een donkere nacht.”

Ons strijdplan

Heart & Arrows bevecht het probleem op drie manieren

Heart & Arrows Mediahuis

Bewustwordingscampagnes

Vanuit ons mediahuis laten we zien dat er niks mooiers is om Jezus via verschillende geloofexpressies te delen.

We maken inspirerende content voor jongeren door documentaires, een Podcast, Motivatie-video’s, Blogs en andere creatieve uitingen. We activeren jongeren in het maken van discipelen en zoeken daarin de samenwerking met andere missionaire initiatieven in kerken, gebedshuizen, geloof-gemeenschappen, trainingsscholen en zendingsorganisaties.

Geloof en activatie sessies

Prayer and Missions Experience

Door onze Prayer and Mission Expierences helpen we kerken, bewegingen en initiatieven met wervend mobilisatiewerk.

Heart & Arrows zal met een mobilisatie-team door Nederland gaan om jeugdgroepen te mobiliseren. voor missionaire actie! Dit doen we door onze PrayerGO-avonden en door onze Mission-and-Movie-nights. We houden van creativiteit en verwerken dit in inspirerende TED-talk presentaties of Spoken Words. Interactie momenten vinden we belangrijk, evenals de sprong in het diepe om je mee te nemen om te bidden en voorbede te doen.

Connect en Gebedsgroepen

Let’s GO Together

Door heel Nederland starten/faciliteren we Connect en Gebedsgroepen. We komen samen rond zendingrelevante thema´s.

In deze groepen staat de persoonlijke ontmoeting en de geloofsgroei centraal. We delen ons leven, aanbidden Jezus en last but not least; we staan op de bres en doen voorbede. Samen Zijn en Maken wij discipelen en leren anderen hetzelfde te doen