3 miljard mensen zitten vast in geestelijke armoede

40%

van de wereldbevolking kent Jezus niet en heeft zelfs nog nooit over Hem gehoord! Slechts 3% van alle zendingswerkers wonen en werken onder de allerminst bereikte bevolkingsgroepen.

Vecht mee om dit gevecht om mensenlevens te winnen.

Het probleem

Het 1040-Raam is een uitzichtloze geestelijke gevangenis 

Wereldwijd zijn er nog 7.000+ bevolkingsgroepen die nog nooit over Jezus Christus hebben gehoord. De meeste van deze bevolkingsgroepen bevinden zich in het 1040-Raam, het centrum van de drie grootste niet christelijke religies: de Islam, het Boeddhisme en het Hindoeïsme. Mensen die hier leven zijn totaal onwetend en hebben geen uitzicht op de redding van hun ziel. (Bron: Josuah Project) Er is een levensgroot te kort aan zendelingen die naar deze gebieden toe willen gaan om deze mensen te vertellen over het Evangelie van Jezus Christus. Wanneer we het hebben over volken in het 1040-Raam, hebben we het over de meest onbereikte, ongeziene en vergeten volken. Bidt dat God zendingswerkers stuurt naar deze volken.

Er is weinig waardering en financiële en geestelijke steun voor zendingswerkers

Er is een levensgroot tekort aan zendingswerkers. Zendingswerk is een van de minst gekozen beroepen. Ook is het ondersteunen van zendingswerkers een ondergesneeuwd verlangen geworden. Christenen geven minder dan 2% van hun inkomen aan christelijk doelen. Vanuit de beschikbare zevenhonderd miljard gaat er slechts 45 miljard naar zendingsdoeleinden. 87% van dit zendingsgeld gaat naar plekken waar het evangelie al gebracht is. Slechts 1% van al ons zendingsgeld komt terecht bij zendelingen die werken om de minst bereikte bevolkingsgroepen te bereiken. Daarnaast worden jongeren te weinig aangevuurd en toegerust om hun talenten voor deze noden in te zetten.

Wij geloven dat geestelijke armoede kan en MOET stoppen. Help mee! Kom in beweging. SAMEN brengen wij verandering!

De oplossing:

ONGEKENDE ACTIE
Leren wandelen zoals Jezus

“Wij stoppen niet voordat elke christen gepassioneerd is om de Liefde van Jezus in Woord en in Daad uit te leven. Praktische Liefde als een fakkel in een donkere nacht.”

Ons strijdplan

Heart & Arrows bevecht het probleem op drie manieren

Trainingen & Spreekbeurten

Heart and Arrows verzorgd spreekbeurten, workshops en trainingen die je activeren om gebed en discipelschapsbewegingen te starten.

We maken inspirerende content voor jongeren door documentaires, een Podcast, Motivatie-video’s, Blogs en andere creatieve uitingen. We activeren jongeren in het maken van discipelen en zoeken daarin de samenwerking met andere missionaire initiatieven in kerken, gebedshuizen, geloof-gemeenschappen, trainingsscholen en zendingsorganisaties.

Prayer & Movie nights

Door middel van film-avonden brengen we jongeren in aanraking met een oneerlijke wereld vol met onrecht. Daarna reflecteren we en bidden we voor de wereld en voor elkaar.

Heart & Arrows zal met een mobilisatie-team door Nederland gaan om jeugdgroepen te mobiliseren. voor missionaire actie! Dit doen we door onze PrayerGO-avonden en door onze Mission-and-Movie-nights. We houden van creativiteit en verwerken dit in inspirerende TED-talk presentaties of Spoken Words. Interactie momenten vinden we belangrijk, evenals de sprong in het diepe om je mee te nemen om te bidden en voorbede te doen.

(inter)nationale Gebedsmissies

In samenwerking met onze partnerorganisaties organiseren we gebedsreizen naar urgente zending en crisis-gebieden in het buitenland.

We delen ons leven als familie. We aanbidden Jezus en activeren mensen voor hun missie.