Over Heart and Arrows

Wij zijn Heart and Arrows

Een activatie-beweging voor creatieve zendingspioniers

Heart and Arrows richt zich op de volgende 3 doelgroepen:

1.) Jongeren tussen de 18-25 jaar die scholieren en studenten tussen de 12-18 jaar mobiliseren en trainen voor creatieve zendingsmissies.

2.) Geestelijke vaders en moeders die jongeren door warmte en erkenning, liefdevolle zorg en overdracht van wijsheid willen aanmoedigen in het ontdekken en uitleven van zendingsmissies.

3.) Kerken, Scholen en Ondernemers die willen investeren in de groei en ontwikkeling van jongeren die zich volkomen willen toewijden aan creatieve zendingsmissies.

Over Merijn Burgers

Merijn is oprichter van Heart and Arrows. Als Mission-Mobilizer en Missie-Coach reist hij door Nederland om jongeren enthousiast te maken voor zendingsmissies.

Apart gezet met een Heilige Roeping

De afgelopen 14 jaar heb ik vele Bijbelscholen en trainingscholen gevolgd om mijzelf te ontwikkelen als Mission-Mobilizer en Coach. Sinds 2016 heb ik het voorrecht om fulltime bezig te zijn met zending en gebedsmobilisatie werk onder jongeren. Het is mijn passie om jonge mensen te laten inzien dat zij discipelen kunnen maken en dat zij bewegingen voor Jezus kunnen starten die de wereld veranderen.

God heeft mij geroepen om:

“Uit te gaan naar hén die gebroken zijn en gevangen zitten in het web van slavernij en dode religie. Tot het Bevrijden en Samenbrengen van Zijn Familie tot Jezus  komt.

Wat anderen zeggen

over de initiatiefnemer

De kans is aanwezig dat je Merijn al eens bent tegengekomen op een van de vele conferenties, gebedsbijeenkomsten of evangelisatie-acties in Nederland of daarbuiten. Als mentor heb ik Merijn leren kennen als een bevlogen kerel met een dienstbaar hart en een roeping om de volken te bereiken met het evangelie. Een bemoediger die – waar hij ook komt – mensen in aanraking wil brengen met de goedheid van God. Merijn staat aan het begin van een ‘Filippus-avontuur’ met God, dat hij met passie en toewijding aangaat. Velen zullen aangestoken worden door zijn dromen, die God in zijn hart heeft gelegd. Zegen, Merijn!

“Wij hebben Merijn leren kennen als een oprechte en een hartstochtelijke aanbidder. Iemand die verbinding zoekt en maakt met de diverse geloofsexpressies, kleuren en rijkheid van Het Lichaam van Jezus. Merijn draagt veel vreugde met zich mee en wanneer hij gaat vertellen over zending, dan krijg ik er zelf ook zin in om in actie te komen!”