Over Heart and Arrows

We are Heart and Arrows

Heart and Arrows is an activation, mobilization and recruitment ministry that focuses on Advocacy, Awareness and Mission-Mobilization. We mobilize, send and fund a new breed of modern-day missionaries who use their God given creativity to bring Gods love and presence to the poor, the broken and the most forgotten.

Wij zijn een gebed en zendingsbeweging die Gods hart voor familie-zijn, gebed en zendingswerk en het maken van discipelen centraal stellen en aanwakkeren.

Door regionale trainingen, gebedsmissies, inspirerende spreekbeurten en missie-coaching richten wij ons op het activeren en mobliseren van jongeren die Gods liefde in de praktijk willen brengen.

Samen met onze partner-organisaties dagen we jongeren uit om hun gaven en talenten aan Jezus te geven zodat we gezamelijk met elkaar kunnen samenwerken om de minst bereikten te bereiken.

Over Spencer

Spencer is oprichter van Heart and Arrows. Als Gebed en Zendingspionier en Mission-Mobilizer reist hij door binnen en buitenland om jongeren te helpen met gebed en discipelschap.

Apart gezet met een Heilige Roeping

De afgelopen 14 jaar heb ik vele Bijbelscholen en trainingscholen gevolgd om mijzelf te ontwikkelen als Mission-Mobilizer en Coach. Sinds 2016 heb ik het voorrecht om fulltime bezig te zijn met zending en gebedsmobilisatie werk onder jongeren. Het is mijn passie om jonge mensen te laten inzien dat zij discipelen kunnen maken en dat zij bewegingen voor Jezus kunnen starten die de wereld veranderen.

God heeft mij geroepen om:

“Uit te gaan naar hén die gebroken zijn en gevangen zitten in het web van slavernij en dode religie. Tot het Bevrijden en Samenbrengen van Zijn Familie tot Jezus  komt.

Wat anderen zeggen

over de initiatiefnemer

De kans is aanwezig dat je Spencer al eens bent tegengekomen op een van de vele conferenties, gebedsbijeenkomsten of evangelisatie-acties in Nederland of daarbuiten. Als mentor heb ik Spencer leren kennen als een bevlogen kerel met een dienstbaar hart en een roeping om de volken te bereiken met het evangelie. Een bemoediger die – waar hij ook komt – mensen in aanraking wil brengen met de goedheid van God. Spencer staat aan het begin van een ‘Filippus-avontuur’ met God, dat hij met passie en toewijding aangaat. Velen zullen aangestoken worden door zijn dromen, die God in zijn hart heeft gelegd. Zegen, Spencer!

“Wij hebben Spencer leren kennen als een oprechte en een hartstochtelijke aanbidder. Iemand die verbinding zoekt en maakt met de diverse geloofsexpressies, kleuren en rijkheid van Het Lichaam van Jezus. Spencer draagt veel vreugde met zich mee en wanneer hij gaat vertellen over zending, dan krijg ik er zelf ook zin in om in actie te komen!”