Laat je trainen

Laat je trainen door ons netwerk

The Emmaus institute of Israel & Middle East Studies met FAI (6 maanden)

De wereld transformeert. Er onstaat een nieuw Midden-Oosten. Nieuwe leiders zijn nodig die capabel zijn om mee te bewegen met wat God aan het doen is. Leiders aan the Emmaus Institue zullen afstuderen met strategische leiderschap-skills die nodig zijn om op lange termijn te kunnen werken in deze regio. Tijdens de training zal veel aandacht zijn voor Bijbels onderwijs in de Israëlische en Midden-Oosterse geschiedenis – bestudeerd in hun brede regionale, historische, politiek en theologogische context.

The Emmaus intensive met FAI (6 weken) 

Dompel je 6 weken onder in innovatief en strategisch leiderschap dat past bij de unieke historische en geopolitieke eisen van de regio. Emmaus Inensive sudents studeren af met strategische leiderschapsskills, die nodig zijn om te pionieren in de regio, als ook de Bijbelse en historische context bestudeerd vanuit de regionale, historische, politieke en theologische context.

The Emmaus Online Training met FAI (9 maanden)

Waar je ook woont op de wereld, The Emmaus Online Training is voor jouw als je van Jezus houdt, als je geeft om mensen die nog niet bereikt zijn met het evangelie en als je verlangt naar de terugkomst van Jezus. Dit online trainingsprogramma zal jouw toerusten als leider en je aanmoedigen om een student te zijn van het Woord. Deze training zal jouw bekrachtigen om discipelen te maken in jouw omgeving.

The Counter Trafficking Intensive (5 weken)

De laatste jaren hebben veel organisaties pionierswerk verricht in de strijd tegen wereldwijde mensenhandel. We erkennen ook dat er weinig organisaties een speerpunt hebben in het Midden-Oosten. FAI-relief werkt eraan om dit te veranderen.

Leer hoe je dient, pioniert en discipelen maakt in de voorste linie voordat Jezus terugkomt. Leer strategisch leiderschap te ontwikkelen om innovatief pionierswerk te kunnen doen op het gebied van mensenhandel in de meest ernstige noodsituaties. Leer hoe je de dynamiek rondom mensenhandel en seksslavernij in het Midden-Oosten kunt aanpakken vanuit een Bijbelse kijk op Rechtvaardigheid en Recht.