Kom in actie

Help mee om de beweging van Gods Geest verder te brengen en door te geven.

Laat je trainen door ons netwerk

The Summer Experience 2020 met ACTS Global

We nodigen je uit om deze zomervakantie op zendingsreis te gaan met ACTS. Ga op zendingsavontuur met Jezus. We gaan Jezus groot maken en aanbidden in woestijnen. We gaan bidden vanaf de hoogste bergen dat het Woord van God zich snel zal verspreiden over de hele wereld. Doe je mee?

One Eleven Intensive met 111Global en Youth with a Mission

The One Eleven Intensive (voorheen Crescendo) is een 1 of 2-weekse training die christenen introduceert en activeert in een levensstijl van aanbidding, gebed en zending. Tijdens deze training intensive worden locale Houses of Prayer bemoedigd met praktisch onderwijs vanuit One Eleven Global. Vaak zijn er 24-7 uur durende Burn’s waar voor bepaalde tijd non-stop aanbidding en gebed wordt gefaciliteerd. Ook deze zomer zijn ze er weer. Zie onze agenda voor juiste data.

Partners

met wie we de grote opdracht vervullen.

Bid mee

Als Heart & Arrows geloven we in samen bidden. Daarom komen we regelmatig online samen via ZOOM om met elkaar God te zoeken en te bidden voor de wereld. Graag nodigen we je uit op een van onze gratis gebedsbijeenkomsten via internet. Je zult merken hoe gaaf het is om de verbondenheid met elkaar te ervaren.

Ondersteun een zendeling

zodat zij kunnen gaan

Met veel enthousiasme willen we je kennis laten maken met deze geweldige zendelingen. Heart & Arrows is toegewijd om deze zendelingen op relationeel gebied te ondersteunen. We bidden voor hen en bieden hen een platform om hun zendingswerk met de wereld te delen. Voel je vrij om onze zendelingen persoonlijk te benaderen als je hen wilt ondersteunen.