Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kaleb zomerkamp

18 juli 2020 - 08:00 - 25 juli 2020 - 17:00

De gaafste zomerkampen beleef je van 18 juli t/m 25 juli met Kaleb op Schiermonnikoog! Ook in 2020 wordt dit fantastische evenement weer voor honderden jongelui georganiseerd. En jij kunt daar bij zijn! Ontdek door mee te gaan wat deze bijzondere kampweek je te bieden heeft. Je zult een ontspannen week beleven waarin creativiteit, sport en spel samen gaan met het praten en leren over God en geloof. Bovendien maak je veel nieuwe vrienden en vriendinnen die je de rest van het jaar tegen blijft komen tijdens andere activiteiten van Kaleb. Als het Kalebvirus je eenmaal te pakken heeft, kom je er voorlopig niet meer van af!

Master class
Ben je 18 of 19 jaar en wil je groeien in geloof en leiderschap dan hebben wij een unieke trainingsweek voor jou!

Tijdens de zomerkampen op Schiermonnikoog hebben we net als vorig jaar een mooie locatie gevonden waar we jou gaan coachen en toerusten. Ontdek door mee te gaan wat deze bijzondere week je te bieden heeft. Je zult in een ontspannen sfeer toegerust worden in het maken van bijbelstudies en het doorgeven van het rijke evangelie aan kinderen en tieners. Verder zal je praktische ondersteuning krijgen bij het organiseren van activiteiten en is er ruimte om door middel van coaching te gaan ontdekken wat je eigen kwaliteiten zijn. Natuurlijk ga je, zoals we bij Kaleb gewend zijn, samen ook vette activiteiten doen..

Het is gezond als je geestelijk groeit en principes leert die jou helpen in je leven met God. Het is fantastisch als je deze principes met anderen wilt (leren) delen. Dan doe je precies wat Jezus gezegd heeft tegen ons: “Maak alle volken tot Mijn discipelen” (Matt. 28.19) en dat is precies wat we deze week verder willen uitwerken.

Gegevens

Begin:
18 juli 2020 - 08:00
Einde:
25 juli 2020 - 17:00

Gegevens

Begin:
18 juli 2020 - 08:00
Einde:
25 juli 2020 - 17:00